Actueel

Actueel:
Mijn werk wordt geexposeerd, verhuurd en/of vertegenwoordigd door: Kunstcentrum Haarlem,  Il Sogno Amerongen, Kunstuitleen Den Helder www.kunstuitleen-denhelder.nl, Galerie Meander Zevenaar, Kunstuitleen Bonnefanten Maastricht, Kunstuitleen Zwolle, Christian Ouwens Rotterdam, Kunstcentrum Zaandam, Kunstuitleen Alkmaar, Kunstuitleen Gouda, Kunstuitleen Amstelveen, Art4U Amsterdam, Art Choices, Kunstuitleen/galerie  Hoofddorp, Galerie Hans Persoon Eersel, CBK Drenthe, Galerie Inkt Delft, Kunstuitleen Hellevoetsluis, Galerie KunstofArt Hummeloseweg 4a Laag-Keppel, Kunstuitleen Bollenstreek, Satellietbaan 14c Hillegom, SBK Voorburg, Titia Regterschot, Adviesbureau voor Kunst en Styling Velp, er zijn wat zeefdrukken van mij in de collectie van de Kunstkerk in Heerhugowaard, www.kunstkerkheerhugowaard.nl 

Expositie: Anneke Peereboom
“Met haar schilderijen en grafiek brengt ze ons in zomerse sferen. Zij zet huizen, boten, vogels en alledaagse huiselijke dingen in een speels ritme bij elkaar. Samen met het net zo ritmische kleurenpalet zijn het plezierige herinneringen aan bijvoorbeeld een gezellig diner of een heerlijke vakantie. Ook de weerspiegeling van gebouwen en boten in het glinsterende water zijn een niet aflatende inspiratiebron voor de kunstenares. Je voelt de hitte van het landschap, de drukte van de stad en de koelte van het kabbelende water.”
7 en8 april 2018 vindt ZMAK plaats op het Zeeburgereiland. Presentatie van musici, ambachtslieden en kunstenaars. Centrale info en vertrekpunt gebouw Nautilus, Eef Kamerbeekstraat Zeeburgereiland, ZMAK 2 11 en 12 Mei 2019.
Er wordt gewerkt aan een serie schilderijen geinspireerd door bruggen en bogen, In de maand Juni worden ze geexposeerd in galerie/kunstuitleen Bollenstreek in Hillegom.
29 september 2018 was er een openatelier op het Lien gisolfpad 1 Amsterdam (Zeeburgereiland). Vanaf 20 oktober waren er schilderijen te zien in Frankenstate Lindenlaan Bergen, tijdens de Kunst10daagse.
schermafbeelding-2019-01-26-om-20-16-39

Zingen in de Beaujolais (werk in epoxie)

Er zijn 2 schilderijen en 2 werken in epoxie toegevoegd aan de collectie van de Kunstuitleen Alkmaar.

Schilderles Volksuniversiteit Amsterdam.