Actueel

Expositie: Anneke Peereboom
Momenteel is er een expositie bij Galerie Meander in Zevenaar.
webs-meander
Algeme info:
“Met haar schilderijen en grafiek brengt ze ons in zomerse sferen. Zij zet huizen, boten, vogels en alledaagse huiselijke dingen in een speels ritme bij elkaar. Samen met het net zo ritmische kleurenpalet zijn het plezierige herinneringen aan bijvoorbeeld een gezellig diner of een heerlijke vakantie. Ook de weerspiegeling van gebouwen en boten in het glinsterende water zijn een niet aflatende inspiratiebron voor de kunstenares. Je voelt de hitte van het landschap, de drukte van de stad en de koelte van het kabbelende water.”
11 en 12 mei 2019 vindt ZMAK voor het tweede jaar plaats op het Zeeburgereiland. Presentatie van musici, ambachtslieden en kunstenaars. Centrale info en vertrekpunt gebouw Nautilus, Eef Kamerbeekstraat Zeeburgereiland.
Er wordt gewerkt aan een serie schilderijen geinspireerd door bruggen en bogen, In de maand Juni worden ze geexposeerd in galerie/kunstuitleen Bollenstreek in Hillegom.
De Kunst10daagse Bergen begon dit jaar op 19 oktober. Mijn werk werd gepresenteerd bij hotel Meyer in Bergen aan Zee.(Zeeburgereiland). Tijdens de Kunstlijn in Haarlem was mijn werk te zien bij Kunstatelier Troupin A.Hofmanweg 28 Haarlem.